Marc Cloots

Gas, Oil, Air, Earth, Sun
We use it to create the right climate in your home!

03 500 58 35

Heeft u een vraag?

Contact

Kwaliteitsvolle centrale verwarming voor heel veel warme winters
Vriest het buiten? Wij maken het gezellig warm binnen!

Het is u waarschijnlijk niet ontgaan dat onze winters steeds maar strenger worden. Wees daarom goed voorbereid en kies voor centrale verwarming van topkwaliteit, die vakkundig wordt geplaatst. Marc Cloots uit Puurs heeft al meer dan 20 jaar ervaring in de sector en werkt uitsluitend met verwarmingsketels van Viessmann. Duurzaamheid gegarandeerd dus en dat binnen ieders budget.

Ketel of complete installatie

U kan bij ons terecht voor verwarmingsketels wanneer u wil verwarmen op aardgas of stookolie of voor warmtepompen wanneer u geïnteresseerd bent in milieuvriendelijke energie. Ook uw radiatoren kunt u via ons bestellen. Wij presenteren u graag ons uitgebreide aanbod dat tal van kwaliteitsvolle merken in alle stijlen bevat. Naast klassieke chauffages zijn wij als erkend installateur van centrale verwarming te Puurs ook gespecialiseerd in vloerverwarming.

Onderhoud & herstellingen

Wij gaan verder dan enkel de installatie van uw CV-ketel. Ook voor het onderhoud of voor dringende reparaties kunt u steeds contact met ons opnemen. Wist u dat centrale stooktoestellen op gas tweejaarlijks en centrale stooktoestellen op stookolie of vaste brandstof jaarlijks een onderhoudsbeurt moeten ondergaan? Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of voor een persoonlijke afspraak met installateur voor centrale verwarming MC Verwarmingstechnieken uit Puurs. Een offerte is gratis en vrijblijvend!

Marc Cloots

RUISBROEK-DORP 15/ A
2870 - Puurs - Sint-Amands


Tel.: 03 500 58 35 03 500 58 35

BTW BE 0501.555.128

Waarom voor ons kiezen?

  • Ruim 20 jaar ervaring
  • Persoonlijk advies op maat
  • Vrijblijvende offertes
  • Werken met kwaliteitsmerken
  • Plaatsing, onderhoud & herstelling
  • Geschikt voor elk budget