Marc Cloots

Gas, Oil, Air, Earth, Sun
We use it to create the right climate in your home!

03 500 58 35

Heeft u een vraag?

Contact

Installatie van sanitair bij renovatie en verbouwingen
Wij maken van uw badkamer een gezellige plek om te vertoeven!

Dagelijks brengen we heel wat tijd door in onze badkamer. Het is niet alleen een functionele ruimte, maar ook een plaats om tijd te nemen om te ontspannen: een lekker warm bad, een hete douche, gelaats- en lichaamsverzorging aanbrengen,... Daarom kan u maar beter kiezen voor een mooie, kwaliteitsvolle badkamer waarin u zich helemaal op uw gemak voelt.

Familiebedrijf

MC Verwarmingstechnieken uit Puurs is al meer dan twee decennia gespecialiseerd in de installatie van sanitair te Puurs. Het vak wordt nu al drie generaties lang van vader op zoon doorgegeven. Wij hebben dus de nodige ervaring achter de rug, maar ook de juiste feeling in de vingers.

Betrouwbare merken

Kwaliteitsvolle producten van merken als Duravit en Grohe zitten steeds in ons assortiment. Onze materialen zijn van een uitstekende kwaliteit en kunnen binnen ieders budget passen. Wij werken samen met een vaste leverancier die u een ruim aanbod aan sanitaire installaties en badkamermeubels presenteert. Wij installeren deze met de grootste zorg en oog voor detail. Zo zal u hier jarenlang plezier aan beleven! Overtuigd? Laat de plaatsing van uw badkamer of kleinste kamertje dan aan ons over! Contacteer ons snel voor uw persoonlijke, gratis offerte voor uw sanitair in Puurs. Ook voor warmtepompen, CV en verwarmingsketels zijn wij uw partner in crime!

Marc Cloots

RUISBROEK-DORP 15/ A
2870 - Puurs - Sint-Amands


Tel.: 03 500 58 35 03 500 58 35

BTW BE 0501.555.128

Waarom voor ons kiezen?

  • Ruim 20 jaar ervaring
  • Persoonlijk advies op maat
  • Vrijblijvende offertes
  • Werken met kwaliteitsmerken
  • Plaatsing, onderhoud & herstelling
  • Geschikt voor elk budget