Marc Cloots

Gas, Oil, Air, Earth, Sun
We use it to create the right climate in your home!

03 500 58 35

Heeft u een vraag?

Contact

Kwalitatieve verwarmingsketels
Ons aanbod, daar zal u het warm van krijgen!

Voor alles aangaande verwarmingsketels kunt u rekenen op onze professionele dienstverlening.
Zowel de installatie van en het onderhoud van, als de herstellingen aan verwarmingsketels regio Puurs nemen wij al meer dan 20 jaar dagelijks voor onze rekening. Wij plaatsen uw CV-ketel in Puurs en omstreken steeds met de grootste nauwgezetheid. Bovendien zijn al onze ketels, of u nu kiest voor aardgas of stookolie, van het kwaliteitsvolle merk Viessmann. U zal dus vele jaren kunnen genieten van uw verwarmingsinstallatie!

Nazicht

Ook het onderhoud van uw CV-ketel nemen wij graag voor onze rekening! Wist u dat centrale stooktoestellen op gas tweejaarlijks en centrale stooktoestellen op stookolie of vaste brandstof jaarlijks een onderhoudsbeurt moeten ondergaan?

Professionele en persoonlijke service

Onze persoonlijke service? Ook die is mooi meegenomen! Wij stellen onze diensten ter beschikking van particulieren en van eigenaars van kleine appartementen. Onze hoofdzetel is gelegen in Puurs, maar wij zijn actief in de wijde omgeving. Voor ons is een uitstekende, persoonlijke service van groot belang. Zit u al lang met vragen? Wil u professioneel advies inwinnen? Dan staan wij steeds voor u klaar. Aarzel niet om ons te contacteren voor meer informatie over onze diensten of voor een gratis offerte!

Marc Cloots

RUISBROEK-DORP 15/ A
2870 - Puurs - Sint-Amands


Tel.: 03 500 58 35 03 500 58 35

BTW BE 0501.555.128

Waarom voor ons kiezen?

  • Ruim 20 jaar ervaring
  • Persoonlijk advies op maat
  • Vrijblijvende offertes
  • Werken met kwaliteitsmerken
  • Plaatsing, onderhoud & herstelling
  • Geschikt voor elk budget