Marc Cloots

Gas, Oil, Air, Earth, Sun
We use it to create the right climate in your home!

03 500 58 35

Heeft u een vraag?

Contact

Energiebesparende warmtepompen van topkwaliteit
Verwarmen met een hart voor de planeet

Wanneer u verwarmt aan de hand van een warmtepomp doet u Moeder Aarde een groot cadeau. Op deze manier verwarmt u namelijk met warmte uit lucht en aarde. Maar ook uw energiefactuur zal er wel bij varen, want deze warmte is natuurlijk helemaal gratis. Ecologisch en economisch voordelig dus!

Topmerken voor duurzame kwaliteit

Wij werken uitsluitend met warmtepompen van Viessmann, die gekenmerkt worden door het kwaliteitslabel voor warmtepompen in Puurs en vele andere steden. Zowel voor nieuwbouw- als voor renovatieprojecten kan u opteren voor deze verwarmingsmethode, al dan niet in combinatie met verwarming op gas of stookolie.

Onberispelijke service en klantentevredenheid

Wij staan garant voor een onberispelijke service naar onze klanten toe. Klantentevredenheid dragen we hoog in het vaandel. U kunt bij ons dan ook zowel voor, tijdens als na de installatie terecht bij problemen of indien u vragen hebt. Contacteer ons snel per telefoon of via mail wanneer u extra informatie wil inwinnen over onze warmtepompen te Puurs of wanneer u een vrijblijvende offerte wenst te ontvangen.

Marc Cloots

RUISBROEK-DORP 15/ A
2870 - Puurs - Sint-Amands
Ligging

Tel.: 03 500 58 35 03 500 58 35

BTW BE 0501.555.128

Waarom voor ons kiezen?

  • Ruim 20 jaar ervaring
  • Persoonlijk advies op maat
  • Vrijblijvende offertes
  • Werken met kwaliteitsmerken
  • Plaatsing, onderhoud & herstelling
  • Geschikt voor elk budget